woensdag 2 mei 2012

Giveway

De eerste 25 volgers zijn er, zelfs 26 zie ik (Er is nog wel een lat extra voor dame 26).  Ik had jullie een patroonlat beloofd, dus die krijgen jullie.

Degene die niet in de winkel geraken op 12 mei (of later mag ook), die krijgen ze toegestuurd.  Het enige wat je daarvoor moet doen is je gegevens mailen naar liesbet@destoffenkamer.be .

Wie ze komt ophalen had ik nog 3m bias of paspelband beloofd (je mag mij dit ook laten weten via mail).  En aangezien ik zelf nogal een band gebruiker, verbruiker ben zal er heel wat zijn om uit te kiezen.  De effen paspelband werd alvast geleverd, maar er komt meer.  Ik moest er eventjes naar zoeken, maar vond ze uiteindelijk op een buitenlandse beurs.  Paspelband met streepjes, ruitjes, bolletjes,...  .  Biasband zal er natuurlijk ook zijn in al die kleuren en prints.  Dus begin alvast maar te kiezen.
En wie niet zo snel in Gent geraakt, niet getreurd, er komt ook een online shop.  Maar daar moeten jullie nog enkele weken extra geduld voor hebben.  Voorlopig staat er al een wachtpagina online - www.destoffenkamer.be - maar er wordt ondertussen heel hard gewerkt aan de rest van de webshop.  En als jullie op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes, dan is er nog3 opmerkingen:

 1. Ik kom 12/5 zeker een kijkje nemen, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Fo, ik vergat je 3m band te geven, zoals beloofd. Als je nog eens in de buurt bent, spring maar eens binnen daarvoor.

   Verwijderen
 2. Mijn patroonlat zat vandaag in de bus waarvoor heel veel dank. 't was een echt cadeautje om te openen zo leuk verpakt! Ik zet het vanavond ook nog even op m'n blog met een linkje!

  Nogmaals dank Liesbeth en ik probeer snel ook eens binnen te springen!

  BeantwoordenVerwijderen