woensdag 13 mei 2015

"Die nieuwe van De Stoffenkamer"


Ja! Die nieuwe dat ben ik, Helena.

Nu de vele prachtige felicitatie-bloemen langzaam beginnen te verwelken, nu ik zowaar vaste klanten begin te herkennen en nu de leveranciers niet langer verbaasd kijken als ze mij achter de toonbank zien staan; is de tijd aangebroken om even de stand van zaken op een rijtje te zetten.

Week twee van dit ongelofelijke avontuur is ingezet! Ik begin beetje bij beetje de wondere wereld van de stoffen te leren kennen en vind die op zijn zachtst gezegd super wijs. Jan en Liesbet hebben een prachtig pad voor me klaar gelegd, dat ik zonder twijfel in dezelfde richting verder zal blijven volgen. Maar zelf nieuwe merken uitkiezen en er zo beetje bij beetje Helena's Stoffenkamer van maken, dat zal jullie allicht niet ontgaan..

Tussen al het knippen, inpakken, mailen en shoppen door, zoveel mogelijk tijd vrijmaken om achter mijn naaimachine te kruipen is een must. Plotse onbeperkte toegang tot stoffen, patronen en al die fournituren is werkelijk hemel op aarde! Maar die tijd?? Slechts 24 uren in een dag die verdeeld moeten worden tussen werken, een verloofde en een huishouden.

Maar ik had mezelf beloofd om te blijven oefenen en zo bij te leren op het naaivlak, dus ik heb geen excuus!

Tot binnenkort? Helena

6 opmerkingen:

 1. Het klinkt alvast super positief! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes met de nieuwe stoffenkamer !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk er al naar uit om jou een eerste bezoek te brengen, Helena, alhoewel het raar zal doen om Liesbet en Jan daar niet meer te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de stoffenkamer altijd een beetje in mijn hart gedragen als een zeer aan te bevelen stoffenwinkel voor al wie in de buurt van Gent komt. Een beetje ver voor mij om regelmatig langs te komen vanuit het verre Limburg maar telkens een bezoek waard wanneer we in "de Vlaanders" vertoeven. Veel succes toegewenst !

  BeantwoordenVerwijderen